Utbildningar för dig som gillar utmaningar! – Åsbro Kursgård – Energibranschens utbildningscenter

Utbildningar

För dig som gillar utmaningar!

På Åsbro Kursgård vill vi att du ska kunna uppnå dina yrkesdrömmar oavsett vart du befinner dig i livet. Åsbro Kursgård är den främsta utbildningsplatsen för dig som vill satsa på en yrkesroll inom energibranschen. Oavsett om du är på jakt efter ditt första jobb, vill byta jobb eller utvecklas i din nuvarande yrkesroll är våra utbildningar ett självklart val för dig som vill arbeta inom el och elförsörjning.

Insatsstyrkan

Svenska Kraftnäts insatsstyrka är den nationella reparationsresursen för elförsörjning vid krig, terrorhandling och naturkatastrofer.

YH-utbildningar

För att tillgodose energibranschens behov och krav på kvalificerad arbetskraft driver Åsbro Kursgård tre högaktuella yrkeshögskoleutbildningar.

Branschutbildningar

Vi erbjuder branschutbildningar för att företag ska utvecklas och nå den kompetensnivå som omvärlden och branschen kräver.

Gymnasieutbildningar

Sök utbildningen till distributionselektriker via riksintag Alléskolan, Hallsberg eller genom Branschskola, Åsbro Kurgård. Den praktiska utbildningen sker hos oss.

Rekryteringsutbildning

Arbetsförmedlingen och Åsbro Kursgård erbjuder en rekryteringsutbildning i samarbete med branschföretag. Utbildningen leder till yrkesbevis distributionselektriker.

  • Kommande utbildningar

    Inga utbildningar

Skriv och tryck Enter för att söka

X