Konferens

Välkommen till oss med din nästa konferens!

Åsbro Kursgård är en naturlig samlingspunkt för den svenska energibranschen. Samtidigt välkomnar vi gäster från alla branscher och verksamheter som vill se en ny miljö, eller bara ha ett möte en bit ifrån från den vanliga vardagen. Vi finns beläget i en vacker granskogsnatur och våra konferensgäster kan få möjlighet att prova på unika aktiviteter så som att klättra med stolpskor eller varför inte ta ett gruppfoto på 24 meters höjd? Naturligtvis med hjälp av våra kompetenta instruktörer.

Nyhet! Dagkonferens 250 kr per person under januari och februari 2020!

God mat i en avskild, gemytlig miljö och frisk luft sätter fart på sinnena.
Kom till oss för ett lyckat möte när priset är som bäst!
I dagkonferenspaketet ingår:

Förmiddagskaffe med smörgås
Lunch med salladsbuffé, dryck, kaffe med efterrätt
Eftermiddagskaffe med kaka
Konferenslokal med frukt och vatten

Totalt 250 kr per person exl.moms. Erbjudandet gäller endast under jan-feb 2020kopia-av-kopia-av-namnlos

Föreläsningar, föredrag & konferenser

Våra lektionssalar finns i olika storlek och har plats för grupper från 5–70 personer. Alla salar är fullt tekniskt utrustade och det ingår givetvis fruktkorg och mineralvatten. Vi hjälper dig gärna med tips och förslag på val av lokal.

nfd

Restaurang I restaurangen serveras frukost, lunch, middag och kaffe. Lunch och middag består av dagens rätt med en salladsbuffé, dryck och kaffe. Meny finns på startsidan. Trerätters menyer ordnas vid beställning. Vi har öl- och vinrättigheter. Hör av dig i förväg om du har födoämnesallergier eller önskemål om specialkost.

hotell-gemensam-lokal-ny I vårt hotell Gullvivan finns 21 enkelrum med möjlighet till en extra säng. I varje rum finns dusch och toalett, tv, och wifi. Hotellet har ett stort gemensamt sällskapsrum med tv och biljardbord. Här finns även en bar som  öppnas någon kväll/vecka för stora grupper. Självklart går det bra att ha som önskemål vid bokningen att baren ska vara öppen en kväll under tiden man bor här.

Kontakt: Yvonne Sundqvist, Konferenschef och bokning
Öppettider: Måndag–torsdag 07.00–16.00, fredag 07.00–15.00
Tel: 0582-838 52
Mobil: 070-315 30 46
yvonne.sundqvist@asbro.se