Konferens

edf

Välkommen till oss med din nästa konferens, under januari och februari till förmånliga 20% på våra konferenspaket!

Åsbro Kursgård är utbildningsnavet för den svenska energibranschen. Samtidigt välkomnar vi gäster från alla branscher och verksamheter som vill se en ny miljö, eller bara ha ett möte en bit ifrån från den vanliga vardagen.

 

 

 

konferensFöreläsningar, föredrag & konferenser
Våra lektionssalar finns i olika storlek och har plats för grupper från 5–70 personer. Alla salar är fullt utrustade med trådlöst nätverk, frukt, vatten och godis. Vi hjälper dig gärna med tips och förslag på val av lokal.

 

 

 

1542569006979Hotell & Restaurang
I restaurangen serveras frukost, lunch, middag och kaffe. Lunch och middag består av dagens rätt med en salladsbuffé, dryck och kaffe. Trerätters menyer ordnas vid beställning. Öl- och vinrättigheter. Vi har även en grillkåta med plats för 50 personer. Hör av dig i förväg om du har födoämnesallergier eller önskemål om specialkost.

 

 

 
 

hotell-gemensam-lokal-nyGullvivan, Hotell
I vårt nybyggda hotell som invigdes av landshövdingen i september 2016 har vi 21 enkelrum med möjlighet till  en extra säng. I varje rum finns dusch och toalett, tv, trådlöst internet, och minibar. Hotellet har ett stort gemensamt sällskapsrum med tv och biljardbord. Här finns även en bar som kommer att vara öppen någon kväll/vecka för stora grupper. Självklart går det bra att ha som önskemål vid bokningen att baren ska vara öppen en kväll under tiden man bor här.

Kontakt

Yvonne Sundqvist, Konferenschef och bokning
Öppettider: Måndag–torsdag 07.00–16.00, fredag 07.00–15.00
Tel: 0582-838 52
Mobil: 070-315 30 46
yvonne@asbro.se