Boende

Vi har 77 rum i varierande standard fördelade i olika byggnader.

Gullvivan, Hotell1542569785705

I vårt nybyggda hotell som invigdes i september 2016 har vi 21 enkelrum varav 6 rum går att få med en extra säng. I varje rum finns dusch och toalett, tv, trådlöst internet, och minibar. Hotellet har ett stort gemensamt sällskapsrum med tv och biljardbord. Här finns även en bar som kommer att vara öppen någon kväll/vecka för stora grupper. Självklart går det bra att ha som önskemål vid bokningen att baren ska vara öppen en kväll under tiden man bor här.

4 an boendeSyrenen, Hotell

Här finns 16 enkelrum med tv, datauttag för internetuppkoppling och minibar. I varje rum finns dusch och toalett. Huset har också gemensamt utrymme med tv och dator.

Liljan och Rosen

I Liljan finns 12 studentrum och i Rosen finns 4 enkelrum som vi främst hyr ut till instruktörer. I detta boende finns gemensamt kök och dusch och toaletter i korridoren.

2an_03Violen och Kattfoten, Studenthem

Studenthemmen är ett enklare boende. Det används främst av studenter och gymnasieklasser men hyrs ut under mellanperioder. I Violen finns det 18 studentrum och i Kattfoten sex 2-bäddsrum, samtliga med uttag för internetuppkoppling. Dusch och toalett finns i korridoren. Gemensamt kök och TV-rum.

 

Kontakt

Yvonne Sundqvist, Konferenschef bokning
Tel: 0582-838 52
Mobil: 070-315 30 46
yvonne@asbro.se