Åsbro Kursgård önskar alla en trevlig sommar! – Åsbro Kursgård – Energibranschens utbildningscenter

Åsbro Kursgård önskar alla en trevlig sommar!

Sommaren är äntligen här och vi hoppas att alla får en skön, välförtjänt ledighet. Många av våra studenter kommer sommarjobba inom energibranschen och fylls på med erfarenhet, det känns toppen!

Trots vårens omställningar har vi tillsammans kämpat och hittat lösningar för att våra studenter, kursdeltagare, besökare och medarbetare ska känna sig trygga under sin vistelse hos oss. Framförallt är vi stolta över att vi har lyckats med distansstudier och säkrat våra studenters utveckling.

Vi vill passa på att tacka alla, för det är tillsammans som vi gjort detta möjligt! Vi har tagit ansvar, visat hänsyn, omtanke och vi varit på plats friska. Vi har gjort allt från det stora till det lilla och det har vi gjort tillsammans!

Nu blickar vi framåt och hoppas att allas verksamheter kan få lov att återgå mot mer ”normalt” till hösten!

Trevlig sommar!

Skriv och tryck Enter för att söka

X