Välj Energibranschen! – Åsbro Kursgård – Energibranschens utbildningscenter

Välj Energibranschen!

Byt karriär, bli Servicetekniker på bara 67 veckor och få en ljus framtid inom energibranschen!

Energiomställningen i samhället innebär stora investeringar för elbranschen och därmed ökar också behovet av kompetent arbetskraft. Vill du vara med och förnya och underhålla våra elkraftanläggningar? Sök vår högaktuella yrkeshögskoleutbildning Servicetekniker Elkraft och börja jobba direkt efter examen i en bransch som verkligen behöver dig!

Efter avslutad utbildning kommer du till exempel kunna arbeta med nyinstallationer och reparationsarbeten på elkraftsanläggningar, ställverk och transformatorstationer. Du kommer att arbeta med felsökning och reparation främst med elnätens kontrollsystem.

Utbildningen är teoretisk med praktiska inslag och ger dig flertalet yrkeskompetenser. Utbildningen är för dig som gillar att analysera och arbeta med teknisk problemlösning och vill ha ett fritt varierande arbete.

Läs mer på utbildningssidan och sök senast den 31 maj.

Skriv och tryck Enter för att söka

X