Stort behov i branschen av projektledare Elkraft – Åsbro Kursgård – Energibranschens utbildningscenter

Stort behov i branschen av projektledare Elkraft

Som projektledare inom Elkraft har du ett av branschens viktigaste jobb! Med kunskap och professionalism genomför du projekt med teknisk kvalitet, i rätt tid, till rätt ställda krav och skapa nöjd kund. Du ansvarar för att ekonomiska rutiner följs, fakturering samt prognoser. Du kommer att arbeta med att säkra kvalité, arbetsmiljö och miljö i projektet. Din samordnande roll kommer driva ett framgångsrikt team från start till slut.

Det finns ett stort behov av projektledare inom elbranschen. För dig som har flerårig yrkeserfarenhet inom branschen och nu är redo för att göra karriär finns nu chansen att söka utbildningen som ger dig en ny roll i företaget!

Vill du har mer info? Läs mer här och ansök redan idag. Kontakta oss gärna om det finns funderingar. Ring utbildningschef Anne Kataja 070- 662 16 06.

Skriv och tryck Enter för att söka

X