Hög kvalité på utbildningen Servicetekniker Elkraft! – Åsbro Kursgård – Energibranschens utbildningscenter

Hög kvalité på utbildningen Servicetekniker Elkraft!

Myndigheten för Yrkeshögskolan har sagt sitt- Hög Kvalité på utbildningen Servicetekniker Elkraft! Vi har fått mycket glädjande nyheter. Efter en uppföljande kvalitetsgranskning har Myndigheten för Yrkeshögskolan beslutat att vår utbildning Servicetekniker Elkraft håller hög kvalité.

Vi är stolta över resultatet då vi tar oss an vårt uppdrag med stort allvar. Tack alla som på sitt sätt bidrar till att Åsbro Kursgård ska vara det självklara valet för dig som vill utbilda dig inom el- och energiförsörjning!

Psst! Utbildningen till Servicetekniker Elkraft startar den 10 augusti och du kan söka den tom 31 maj. Mer info och ansökan hittar du under fliken Utbildningar- YH-utbildningar.

Skriv och tryck Enter för att söka

X