Instruktör till Svenska kraftnäts insatsstyrka – Åsbro Kursgård – Energibranschens utbildningscenter

Instruktör till Svenska kraftnäts insatsstyrka

Vill du vara en del av vårt kompetenta team på en spännande arbetsplats? Åsbro Kursgård, som är energibranschens utbildningscenter, söker nu en positiv och engagerad instruktör till våra beredskapsutbildningar!

Åsbro Kursgård har förtroendet att åt Svenska Kraftnät utbilda och vidareutbilda den insatsstyrka som ska bistå elbranschen vid storstörningar och större akuta reparationsinsatser på det svenska elnätet.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som instruktör på Åsbro Kursgård brinner du för ditt ämne och dina utbildningsdeltagares utveckling. Tjänsten omfattar planering och undervisning teoretiskt och praktiskt på våra beredskapsutbildningar om beredskapsmaterial och beredskapsstolpar (Canadasystem). Som instruktör på beredkapsutbildningar ingår även att utbilda montörer teoretiskt och praktiskt i byggnation och underhåll av region- och stamnät.

MERITERANDE
Erfarenhet av stam- och regionnätsarbete.

Har du frågor eller önskar med information om tjänsten, kontakta:
VD, Mikael Carlsén, tel. 072-218 27 85, mikael.carlsen@asbro.se
Utbildningschef, Anne Kataja, tel. 070-662 16 06, anne.kataja@asbro.se

Skicka din ansökan senast 30 juni till: mikael.carlsen@asbro.se

Skriv och tryck Enter för att söka

X