Konferens

Välkommen till oss med din nästa konferens!

Åsbro Kursgård är utbildningsnavet för den svenska energibranschen. Samtidigt välkomnar vi gäster från alla branscher och verksamheter som vill se en ny miljö, eller bara ha ett möte en bit ifrån från den vanliga vardagen.

Föreläsningar, föredrag & konferenser

Våra lektionssalar finns i olika storlek och har plats för grupper från 5–70 personer. Alla salar är fullt utrustade med trådlöst nätverk, frukt, vatten och godis. Vi hjälper dig gärna med tips och förslag på val av lokal.

konferens

Hotell & Restaurang

I restaurangen serveras frukost, lunch, middag och kaffe. Lunch och middag består av dagens rätt med en salladsbuffé, dryck och kaffe. Trerätters menyer ordnas vid beställning. Öl- och vinrättigheter. Vi har även en grillkåta med plats för 50 personer. Hör av dig i förväg om du har födoämnesallergier eller önskemål om specialkost.

Gullvivan, Hotell
I vårt nybyggda hotell som invigdes av landshövdingen i september 2016 har vi 21 enkelrum med möjlighet till  en extra säng. I varje rum finns dusch och toalett, tv, trådlöst internet, och minibar. Hotellet har ett stort gemensamt sällskapsrum med tv och biljardbord. Här finns även en bar som kommer att vara öppen någon kväll/vecka för stora grupper. Självklart går det bra att ha som önskemål vid bokningen att baren ska vara öppen en kväll under tiden man bor här.

Bo i Syrenen
Här finns 16 enkelrum med tv, datauttag för internetuppkoppling och minibar. I varje rum finns dusch och toalett. Huset har också gemensamt utrymme med tv, dator och kaffe.

Bo i Liljan och Rosen
Här finns 12 studentrum i Liljan och 4 rum i Rosen som främst hyrs ut till instruktörer. Rummen har uttag för internetuppkoppling, dusch och toalett finns i korridoren samt gemensamt kök och tv-rum. Under delar av året när eleverna är lediga eller ute på praktik hyr vi även ut dessa rum för övriga gäster.

Bo i Kattfoten och Violen
I Violen finns 18 studentrum. I Kattfot finns 6 studentrum som har 2 bäddar/rum. Rummen i Kattfot kan även hyras ut som enkelrum. Under de delar av året då eleverna är lediga eller ute på praktik hyr vi även ut dessa rum för övriga gäster.

Kontakt

Yvonne Sundqvist, Konferenschef och bokning
Öppettider: Måndag–torsdag 07.00–16.00, fredag 07.00–15.00
Tel: 0582-838 52
Mobil: 070-315 30 46
yvonne@asbro.se